Cursuri de tehnici avansate in mediere si formare de formatori in parteneriat cu Federal Mediation and Conciliation Service, USA

F.M.M.M. Romania Training School
 
Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.

 

21-23 MAI 2014 – UN NOU CURS SUSȚINUT ÎN BUCUREȘTI DE F.M.C.S. WASHINGTON D.C., U.S.A.

TEHNICI AVANSATE ÎN MEDIERE PENTRU MEDIATORII PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA

 

Eveniment organizat de Școala de Formare în Mediere Mugur Mitroi (F.M.M.M. Romania Training School) în perioada 21.05.2014 – 23.05.2014 în parteneriat cu Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.), Washington DC, U.S.A.

Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.) este agenția independentă specializată a Guvernului SUA înființată în 1947 în vederea soluționării conflictelor prin metode alternative (A.D.R.).

F.M.M.M. Romania Training School s-a afirmat de la data fondării ca un reper elitist de calitate și competența în domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesioniști, precum și al cursurilor de management al conflictelor.

Formatorii au fost: Eileen B. Hoffman, Linda Lazarus, Mugur Bogdan Mitroi și Mihai Iulian Munteanu.

Cursul s-a adresat mediatorilor cu experiență care doresc perfecționarea superioară a tehnicilor în mediere, precum și certificarea internațională a competențelor acordată de Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.

Aplicând metode de training bazate exclusiv pe experiența practică internațională a formatoarelor americane și furnizând abordări teoretice comparative între sistemele de mediere existente, acest curs a fost destinat profesioniștilor mediatori care văd medierea ca o vocație de viață și care înțeleg necesitatea obținerii de noi competențe și a unui nivel înalt de pregătire, în vederea stabilirii la un standard elitist, devenind un reper certificat de calitate.

Evenimentul se înscrie în campania de promovare a profesionismului și profesioniștilor medierii din România – organizată de F.M.M.M. Romania Training School și susținută de Uniunea Centrelor de Mediere din România, propunându-și unificarea practicilor și tehnicilor în mediere, cunoașterea și alinierea la standardele internaționale în mediere.

Cursul s-a desfășurat în București, numărul de locuri fiind limitat la 20 de participanți. Pentru participarea la curs s-au acordat 24 de puncte pregătire profesională continuă.

Cursul s-a desfășurat în limba engleză și s-a asigurat traducere simultană.

Detalii suplimentare pe site-ul www.fmmm.ro și la adresa de e-mail office@fmmm.ro.

Eveniment susținut de:

Parteneri:

Uniunea Centrelor de Mediere din România
www.ucmro.ro
Social Training and Antreprenorial Research Society
www.starseu.eu

 

Parteneri media:

 

 

Eileen B. Hoffman activeazã în calitate de comisar (mediator) la Serviciul Federal de Mediere și Conciliere (FMCS), în cadrul Departamentului de Servicii Internaționale și ADR din Washington DC, din anul 1997. Aceasta s-a alăturat FMCS în 1975, iar cariera sa a inclus medierea conflictelor de muncă în cadrul direcţiilor din New York şi Washington, unde a fost Director de district, asistent special, Consilier General, Director de Legislație și Director pe proiecte speciale.
Mai mult…
Dna. Lazarus elaboreazã şi furnizeazã training pe negociere, mediere, leadership şi abilităţi de comunicare, cu accent pe legătura dintre practicile contemplative şi eficienţa individualã. Printre altele, ea învaţă indivizii şi grupurile sã foloseascã medierea pentru a spori potenţialul uman şi calităţile de lider. Dna. Lazarus a prezentat programe pentru firme de avocaturã, secţiuni ale ABA, Districtul Curţii Superioare Columbia, Serviciul de Mediere Virginia de Nord şi altele.
Mai mult…

 


 

F.M.C.S.- 2011

 

Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi(FMMM) organizeaza in perioada 1.12.2011 – 3.12.2011 Curs de Tehnici Avansate in Mediere in parteneriat cu FEDERAL MEDIATION AND CONCILIATION SERVICE (FMCS), Washington.

FEDERAL MEDIATION AND CONCILIATION SERVICE (FMCS) este agentia independenta specializata a Guvernului SUA infiintata in 1947 in vederea rezolvarii conflictelor prin metode ADR.

Evenimentul face parte din campania de promovare a medierii in Romania organizata de FMMM si sustinuta de Uniunea centrelor de Mediere din Romania(UCMR).

Formatorii sunt Eileen B. Hoffman, Linda Lazarus, Mihai Ghervase, Mugur Mitroi.

Cursul se adreseaza formatorilor si mediatorilor cu experienta care doresc perfectionarea tehnicilor in mediere.

Cursul se desfasoara in Bucuresti , numarul de locuri fiind limitat la 20 de participanti.

Detalii suplimentare: office@fmmm.ro .

PROGRAM CURS