Formare în Mediere Mugur Mitroi

 

SCOALA DE FORMARE IN MEDIERE MUGUR MITROI este certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie.

Scoala organizeaza cursuri de formare initiala a mediatorilor, autorizate de Consiliul de Mediere din Romania in baza legii nr. 192/2006 privind medierea. Cursul cu durata de 80 de ore se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani; participantii primesc la inceputul cursului kit-ul complet ce contine: manualul cursantului pe suport de hartie, formatul electronic al cursului, modelul de formularistica necesar desfasurarii profesiei de mediator si cele doua aparitii editoriale “Ghidul Mediatorului Profesionist” si „Mediere si Conflict” (autor Mugur Bogdan Mitroi).

Scoala desfasoara de asemenea cursuri de tehnici avansate in mediere cu urmatoarele teme: Managementul Conflictului, Comunicare pentru Practica Medierii, Elemente Esentiale de Drept Necesare Mediatorului. Cursurile sunt acreditate de Consiliul de Mediere din Romania cu 16 ore de formare continua.

Colaborarea cu organizatiile internationale ADR s-a materializat in organizarea de cursuri de tehnici avansate in mediere cu participarea unor traineri recunoscuti in domeniu precum Eileen B.Hoffman, Linda I. Lazarus, Sir Henry Brooke, Paul Randolph, Spenser Hilliard.

Certificarile acordate de Federal Mediation and Conciliation Service si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation formatorilor scolii si cursurilor organizate de aceasta asigura posibilitatea mediatorilor de a se autoriza atat in Europa, cat si in S.U.A., pregatirea acestora fiind acreditata la standarde internationale.