Fondator FMMM

MUGUR BOGDAN MITROI

 

Eu sunt cu „Ziarul de prânz, elefantul roz„(București, 2018), cartea care te scapă de frustrări, „Șah la nebun(i)„(București, 2019), cartea care te scapă de funcții, „Dialog(uri) cu un câine”, manual de „finețuri” ironice izvorâte din societatea românească post-aderare, „Revelații”, din când în când observi că „unu” e mai mic decât „doi” și totuși este înaintea lui, cărți de beletristică, pură imaginație! a!…și sunt avocat, de prin 1995(sec. XX) celelalte specializări de prin 2003(alt secol…)

În octombrie 2010,  am fondat prima revistă de specialitate bilingvă romano-engleză de A.D.R. din Europa,  „Medierea Tehnică și Artă”, revistă care se adresa mediatorilor și persoanelor implicate în actul de justiție, dar și cititorilor care doreau să se informeze în domeniul medierii. După doi ani, am dat-o gratis și după alți trei, am închis-o, lumea „CITEȘTE” !

Am scris numeroase articole și două manuale de metode A.D.R., „Ghidul Mediatorului Profesionist, ghid de bune practici pentru mediatori, metode și stiluri de mediere, procedura medierii” (Craiova, 2010) și „Mediere și Conflict – Analiza Conflictului, Sumă de Dispute” (București, 2010), apariție editorială care tratează conflictul, analizează dinamica și metodele de administrare a acestuia din perspectiva mediatorului profesionist.

În 2010 am fondat Școala de Formare FMMM, cu portofoliu de training în domeniul metodelor de soluționare bazate pe nevoi/interese și în managementul conflictelor, precum și în design-ul soluțiilor pentru diversitatea culturală, conflictele generaționale, comunicare, bune practici și relații la locul de muncă.  Am dezvoltat de asemenea relații de colaborare și parteneriat cu organizații din țară și străinătate din domeniul A.D.R. . O relație deosebită am construit cu Fundația The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation din Londra, Marea Britanie și cu Federal Mediation and Conciliation Service din Washington DC, S.U.A., cu participarea cărora derulez cursuri de tehnici avansate de mediere în vederea certificării internaționale a cursanților.

Certificări

Instructor în Advanced Mediation Techniques and Train the Trainer
Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A. Mai 2014

Instructor în Advanced Mediation Techniques and Train the Trainer
Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A. Decembrie 2011

Advanced Mediation Techniques
The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Marea Britanie Iunie 2011

Certificate of Competence
The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Marea Britanie Septembrie 2008

Training mediation trainers
Ambasada S.U.A. in Romania Noiembrie 2006

Formator în domeniul medierii
Ambasada S.U.A. în România Ianuarie 2005

Tehnici avansate în formare
Ambasada S.U.A. în România Mai 2005

Basic and Advanced Mediation
Embassy of the United States of America Office of Public Affairs Mai 2003


DIPLOME & CERTIFICĂRI