Servicii de Mediere

„Traditional litigation is a mistake that must be corrected… For some disputes trials will be the only means, but for many claims trials by adversarial contest must in time go the way of the ancient trial by battle and blood. Our system is too costly, too painful, too destructive, too inefficient for really civilized people” Chief Justice Warren E. Burger, (Ret.) U.S. Supreme Court

Practica a medierii în toate tipurile de conflicte, cu expertiza de abordare fie individual, fie ca echipă.

Know-how și competența necesare abordării unei vaste tipologii de conflicte care cuprinde domeniul litigiilor în instanță (civil, comercial, insolvență, familie, penal, asigurări s.a.m.d.) anterior, în timpul și ulterior apelării la instanța de judecată, dar și domeniul gestionării disputelor ne-litigioase și a blocajelor în managementul conflictelor (deal mediation, settlement counsel s.a.m.d.), procedura medierii fiind preferată de părți, persoane și instituții pe care complexitatea relațiilor sociale și economice îi plasează la un moment dat în situații adversariale diverse.

Existenta pe piata romaneasca a fost marcata de implicarea in mai multe proiecte majore ce au obtinut recunoasterea in domeniul ADR din Romania si international, precum si consolidarea pozitiei in topul celor mai performante servicii de mediere din tara, prin asistenta de cea mai inalta calitate acordata unor companii si grupuri reputate din Romania.

 


BIROU DE MEDIATOR – MUGUR MITROI
Telefon: +40753.103.613
e-mail: office@fmmm.ro

 

 

 

MEDIATORI ȘI ARBITRI S.T.A.R.S.